I LOVE YOU, MAN

Kollar på film, blir inge mer bloggande idag så jag säger godnatt!


sara

Nöjd? haha skoja :D


natti

god natt !



home sweet home

nu är jag hemma igen! Filmen var sjuuuukt bra! Efter att vi hade ätit så åt vi på pizza hut. Sen så åkte vi hem, Jag fick med mig en tröja från oasis det var en spets topp kostade egentligen 599 men det var ju halva priset så den kostade 299 :D När jag kom hem så satte jag mig här men nu ska jag fortsätta att kolla runt.

PUSS


bio

ska upp och byta om sen ska vi åka på bio jag och lillebror ska se New moon, mamma och pappa ska se old dogs. Vart inge stallet för mig för vi skulle åka tidigare. Men imorgon tror jag att jag ska dit.

videoklipp;


haha klockren !

KLOCKAN ÄR MYCKET

följde med pappa och tränade en stund vid klockan halv 7. Gick lite på banden och så cyklade jag lite. När jag kom hem så satte jag mig här och kollade runt lite. Har kollat på room 401 på datan alltså, nu ska jag lägga mig.
Imorgon ska jag först till stallet och sen till stan.


11.20

godmorgon! jag har inte gjort speciellt mycket nu på morgonen ätit frukost tittat på tv och suttit här. Igår så kom bella efter att vi hade varit på tunering. Hon visade en data som hon skulle köpa. Vid 9 gick hon hem. Jag satte mig i soffan och kollade på underbar och älskad av alla. Sen så typ satt jag lite vid datan sen så gick jag och la mig. Igår morse så hade vi typ 3 rådjur på tomten :) det var typ bebisar eller dom var inte så jätte små men dom var inte vuxna iaf, intressant att veta ? haha skulle inte tro det. Aja saksamma. Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, först åka och träna med pappa sen vet jag inte. Vara med bella & elin kanske vi får se :) imorgon öppnar stallet igen då ska jag dit :) men nu ska jag inte sitta här och lata mig.7

lite blandade bilder;
elli jag bella och jennifer i skolan


Bella jag och jennifer i somras



sötnosen i somras saknar dig bubbis ! <3



Jag och jennifer på grönan i somras



Jennifer och bella i somras första dagen i skolan ( sjuan )



Rådjuret



Pusshej

kort inlägg

ska möta bella snart,


det jag köpte;

                          ridväst
Väst med skärp, dam (Klicka här för en större bild)
                         Fleecetröja


Från hööks;
                     Ridbyxor


                        Club jacka ( blå )

                  Flecee tröja
bilden fuynkar inte :( men ska kolla om den går att fixa när jag kommer hem !


13.15

kom hem för ett tag sen, kan skriva vad jag köpte när jag kommer hem för nu ska jag åka iväg och titta på lillebrorsans match!

kram

design

har fixat en ny design som ni ser :) kommer väl byta snart haha, men då ska jag göra en fiiin som jag ska lägga ner mycket tid på :) saken är den att jag gör alla mina så tråkiga? jag kommer aldrig på något nytt, så om ni har några förslag på hur jag ska göra så kan ni ju kommentera eller höra av er på andra sätt hah, ska lägga mig snart eller jag måste dusha innan. Kommer väl somna i duschen nerå ingen risk för det men nu ska jag stänga av datan.

Puss & hej leverpastej!


godmorgon !

har inga planer över vad jag ska göra idag, trist. Får väl sitta hemma och dega antar jag. Stallet är stängt åh :( nu ska jag inte sitta här & klaga

puss hej !

Lexus; Jag saknar dig så sjukt jävla mycket så jag vet inte vad jag ska göra!


 


tagen av elajjjjn.blogg.se

1. Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
säkert

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej det tror jag inte

4. Dog någon som stod dig nära?
avlivades

5. Vilka länder besökte du?
turkiet med jennifer

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
a

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1-3 maj åva, 2 nov
8. Vad var din största framgång 2009?
skolan & ridningen

9. Största misstaget?
inget jag minns

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk

11. Bästa köpet?
vet inte om man kan kalla det ''köp'' men jag anmälde mig på 60 cm med lexus <3 och vi kom tvåa, det var sista gången som jag satt på hans rygg. Det var mitt bästa ''köp''.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
aktiviteter tävlingar ridkläder tror jag
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
reason to cry ridlägret 09

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

oj det vet jag inte

16. Vad önskar du att du gjort mer?

tagit mer vara på den tiden som jag hade med lexus.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit vid datan

18. Hur tillbringade du julen?

hemma med familj och släkt

19. Blev du kär i år?
kär & kär

20. Favoritprogram på tv?
vänner

21. Bästa boken du läste i år?
kidnappad

22. Största musikaliska upptäckten?
?

23. Bästa filmen du såg i år?
har sett många men jag gillade old dogs

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
jag bra dag med mina vänner det var det viktigaste

25. Något du önskade dig men inte fick?
en häst

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
va med mina underbara vänner!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
säkert

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
ser väl vanlig ut, har inte min egna stil riktigt

29. Vad fick dig att må bra?
lexus vänner & familj

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
no one typ zac efron isf

31. Vem saknade du?
lexus lexus lexus och åter lexus
32. De bästa nya människorna du träffade?
ridlägertjejerna helt klart !

julafton & juldagen

Tänkte skriva lite om min julafton och lite om idag. Igår på dan så fixade vi lite här hemma vid 4 så kom mormor morfar min morbror och mammas farmor hit. Mamma ville att jag och eray skulle öppna ett varsitt paket som vi hade fått utav min morbror och gissa vad det var? JO EN NY MOBIL ! :D vart jätte glad & nöjd ! sen så åt vi julmiddag det var gott efter det så öppnade jag resten av paketen fick kläder 3 filmer skor armband en datorväska med mus till och så fick jag ett par mountain horse stövlar av mormor & morfar :) dom gick hem vid 8 halv 9 tror jag, då satte jag på min film som jag hade fått. Hann inte titta klart på den.

Det var lite om min julafton ! :)

Juldagen;
idag gick jag upp vid halv 10 satte på filmen som jag inte hann titta klart på, sen åt vi frukost. Vid 12 åkte jag min lillebror och min morbror till heron city, vi skulle titta på old dogs. Först hämatde vi ut biljetterna sen så bowlade vi :) jag vann 1 gång. Efter det så åt vi thai mat. Och sen så köpte vi lite popcorn och sånt som vi skulle ha till bion vi gick in en stund innan det började. Filmen var jätte rolig, skrattade jätte mycket! vill se den igen :D vid 6 var jag hemma, då satte jag mig här. Har haft en jätte rolig dag iaf! för ett tag sen så var det ju horseshow på tv kollade på det :) imorgon så har jag inga planer för dagen, stallet är ju stängT :( så jag får se vad jag hittar på.
vi hörs!

Min nya mobil;


tomten

tomten jag vill ha en egen häst en sån som man har när man är hästtjej
det ända jag önskar mig som GÅR att önska sig.

Har öppnat mina julklappar :D skrier vadjag fick lite senare :)

julafton!

min design är helt sajkoooooo ! måste fixa den snart, gjorde en i paint och lite i picnik den får duga så länge.
Nu ska jag göra något annat !

GOD JUL !

vaken !

sitter i soffan och kollar på coyote ugly :) sen ska jag lägga mig.

Imorgon är det JULAFTON ! :D:D:D:D

KYSSAR

idag

idag så vaknade jag runt halv 10. Gick upp då var det bara jag och lillebror hemma gick ner och tittade om det var någon på undervåningen men det var det inte så jag ringde mamma och hon var hos sin farmor och pappa skulle till vårdcentralen. När dom kom hem åt vi frukost sen så fixade jag lite i mitt rum. Vid halv 3 skulle jag och lillebror till haninge c och handla dom sista julklapparna. Fick med oss lite grejer. Sen hämtade dom oss vid någon tid när dom hade varit och handlat. När vi kom hem åt vi middag sen skulle mamma åka till länna och pappa skulle träna. Efter 1 timme kom mamma och hämtade mig och vi åkte till handen igen för att köpa ett thomas sabo armband. Fick även med mig en randig tröja från veromoda :) det var lite om idaf



över 1 månad har gått, jag saknar dig så obeskrivligt mycket.
Vila i frid älskling <3
Lexus
1997-2009


hel dag i stallet & om idag

igår så åkte jag till stallet vid halv 10 :) när jag kom dit så fixade jag lite i stallet, vid 11 så red vi ut en sväng, det var mysigt men kallt ! men det var det värt. Jag tycker att det är jätte svårt att hitta i skogen när det är så mycket snö haha det ser så annorlunda ut xd det tog ett tag att hitta rätt väg efter ett tag så släppte jag neff så han fick gå vart han gick och vi kom hem. När vi var hemma så pysslade jag lite med honom sen åt jag. Sara åkte hem för hon tyckte att det var kallt. Jag jennifer och elin stannade kvar med carro. Alla vattenkoppar hade frysit så jag och jennifer fixade dom men det höll inte särskilt länge innan dom frös igen. Sen så skulle carro åka iväg och hämta en grej så vi var kvar själva. Vid 4 halv 5 kom mamma med mat till mig och jennifer :) sen så fixade jag knutte red barbacka vi lekte lite för det var ju sista gången :) det var kul efter att vi ridit så fixade jag lite med knuttis sen så skulle vi fixa pollys vattenkopp då så typ var det något fel på den så den typ exploderade eller röret hoppade ur och det bara sprutade det hände några gånger. Vid 9 åkte jag hem duschade och åt och satte mig vid datan. Ännu en rolig dag i stallet som vanligt :)

skriver om idag när jag kommer hem för nu ska jag åka med mamma och köpa en grej i haninge c :)

jag är med och tävlar!



http://www.libresse.se/ghs-vip-bloggare"><img http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2009/Blogger/badge_blogg.png"


jag är med och tävlar!

var med du också vetja ! :)
<a href="http://www.libresse.se/ghs-vip-bloggare"><img src="http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2009/Blogger/badge_blogg.png" border="0"></a>

HUR LYCKAS MAN??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GASH! SÅKLART SÅ RÅKAR MAN KLICKA BORT ALLT MAN SKRIVIT :@ ORKAR INTE SKRIVA OM ALLT ! SKA DUSCHA NU SEN SÅ!

åååhh

skrev ett inlägg men det försvann :@ skitsamma. Pallar inte berätta om min helg sov över på skutan och det vart lyckat fast på natten var det sviiin kallt! aja dag så var det ju sista skoldagen för oss. Slutade vid 12 typ åkte hem sen vid 6 så åkte jag och pappa och hämtade mamma sen åkte vi till skolan för vi skulle på möte i skolan hela klassen skulle typ sitta och snacka om nästa termin osv. Kom hem vid 8. Då åt jag. Nu sitter jag här SOM VANLIGT. Imorgon ska jagrida ut med några senare på kvällen så ska jag rida lektion :) det var lite om idag det.

jag och brisk i tisdags; ( vet inte vad jag gör haha )


jag och neff;


OMG

undra vem jah kommer drömma om inatt, han är ju fan psykad..

( hittade den på malins blogg; www.bblondinn.blogg.se


stan

nu  är jag hemma efter en lång dag i stan. Först var vi på julmarknad med klassen ju. Fast man fick gå själv om man ville sen så åt jag elli sara jennifer och bella på en thai resturang. Haha det var så kul för jag och sara gick förbi en resturang på dit vägen då sa vi att om vi hittar någon thai resturang så äter vi där och när vi stod där vid julmarknaden så sa bella bah kolla thai mat! jag och sara bah ååh thai thai och sen så läste jag då stod det THAI MASSAGE -.- HAHA. Sen så '' samlades '' vi vid halv 1 och då fick man gå om man ville.Jag elli och jennifer gick till gallerian. Sen så åkte elli hemjag och jennifer stannade kvar. Jag köpte en julklapp till fanny också :) vid 6 åkte vi hem typ. Ska städa mitt rum snart. Imorgon är det julövernattning på älskade skutan <3 jag tuss & fanny är ansvariga kuligt!


Klassen

morsning!

idag gick jag upp vid kvart över 7 gick ner satte mig i soffan och tittade på vakna. Sen åt jag frukost. Vid kvart i ska jag börja vandra mot bussen har lite grejer kvar och göra så jag säger hejdå!


stall

red Acke idag det var sista gången vi hadehurry scurry det var sjukt kul! sen så åkte vi till lillhästen fick inte med mig något hem men jag hittade en brun skitsnygg väst och en marinblå klubbjacka. När jag kom hem åt jag middag . Orkar inte berätta om skoldagen xd ska sätta in corres design om hon vill ha den :p

här är den;



godmorgon!

sitter i datasalen nu gar No fast jag är klar med arbetet så nu behöver jag inte göra något mer eftersom att det var det sista sim vi skulle göra. Jag fick skjuts till skolan eftersom att bussarna krånglade. Efter det här har vi svenska då ska vi titta på våra actionfilmer som vi har gjort haha! men nu ska jag kolla vidare :)

pussss

såhär ser det ut hos oss just nu, mysigt men kallt !


skola sen hem

har typ tittat på film heela dagen i skolan idag, nej men nästan. Men sista lektionen så hade vi musim och då gjorde vi lite annat. Slutade 3 åkte hem åt lite sen så satte jag mig här håller på med en nu design också :) kommer att ladda upp lite blandade bilder. Ska äta middag snart det blir lax med potatis. Gud vad jag äter haha !

här kommer dom!

Innan bellas fest förra veckan.


Innan bellas fest


Jag och neff i söndags när jag ''motionerade'' honom.



fler bilder kommer snart. Men nu ska jag käka :)



min dag

Idag så gick jag upp vid halv 8 typ? fick skjuts till skolan. Började med bild och ja vi gjorde inte så mycket, julpysslade mest och så. Efter det så hade vi håltimme i 2 timmar då gick jag och tjejerna upp till handen och käka på donken. Sen så tog vi en lite klurig väg tillbaka till skolan. Sara halkade ner för en as lång backe haha såg jätte roligt ut hon låg på rygg med typ armar & ben rakt upp i luften och så full fart ner. Efter det så var vi dyngsyra så vi åkte hem och bytte byxor var tillbaka i skolan runt hel skulle jag tro. Då hade vi svenska i en timme, gjorde lite korsord och sånt sen hade vi NO och då såe skev vi klart lite om vårat arbete om ångmaskiner. Vi vart klara :) slutade 15.30 typ? när vi stod vid busshålls platsen så halkar jag haha såg jätte fånigt ut aja sånt som händer. Tog bussen hem och när vi skulle gå ner för en backa så halkar alla 4 xd när vi hade kommit ner så skulle jag stampa av mig all snö så jag hoppar jämfota och halkar, det såg ut som om jag halkade på ett bananskal fast med båda fötterna. Hur lyckas man? när jag kom hem så åt jag sen så åkte jag till stallet vid 6 jag red Brisk vi red barbacka, det gick jätte bra. Sen så var det mågon som stod och skrapade bort frost från fönsterutan då vart han rädd och hoppade till fast det var ingen fara, men när jag gick förbi där andra gången så var det någon som startade en bild då vart han galen bockade som en galning haha och jag red barbacka men jag höll mig kvar, sen hände det väl typ samma sak några gånger innan han lungnade ner sig.

Det var allt för idag tror jag

pusshej


riktigt jävla hemskt!

 

 

Isbjörnarna svälter - tvingas äta sina egna på grund av klimatförändringarna.
och det är tack vare oss!

hemskt

18.06

nu är jag hemma :) det var riktigt kallt frös som jag vet inte vad! men mysigt var det. Min hjälpledar grupp hade lekar, fick springa breve som en galning haha men det var kul :) nu har hag städat lite här hemma ska göra middag tills mamma kommer. Tänkte lägga ut lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig :) men det blir lite senare kanske idag kanske imorgonvi får se.

puss & hej

home

hemma efter en kort och rolig dag i skolan. Hade engelska och slöjd najsigt! ska till stallet lite senare :) i morse när jag vaknade så var det helt vitt ute :D så mysigt. Har lite bilder som jag har fotat.

men vi höööörs!

17.07

har ingen lust att skriva idag så jag tar det lite senare

ses

min dag

skulle ju ha åkt till stallet vid 8 egentligen men det vart 12 istället.. Så går det ibland, när jag kom dit så var det några där, eller ja ganska många. backis jobbade :) jag gick ut och fotade lite men jag kom inte så långt för jag hade en katt som följde efter mig så jag fotade henne istället och sen när jag skulle fota hästarna så har jag inga batterier -.-sen så skulle jag rida, therese red cactus och jag red britta hon behövde gå lite för hon hade inte gått något dagen innan tydligen så hon var lite små pigg. Det är hon alltid men ändå det var kul :) vi red en sväng runt shettis sen så red vi lite på volten pch det gick så himla bra! jag vart riktigt förvånad kan jag säga. Hon var liksom en helt annan häst. Så har hon aldrig varit när jag ridit på henne på lektioner. Hon var jätte lugn inte alls som hon brukar. Men i galoppen så rusade hon bara fastv det gick mycket bättre sen. Jag var iallafall jätte nöjd. Mathilda och fanny fotade när jag & tuss red så bilder kommer lite senare. Efter att jag ridit så gjorde vi inte så mycket lucia tåget var klockan 4 typ kollade lite på det. Sen så åkte vi och åt. När jag kom hem så gick jag ut och hade snöbolls krig med grabbarna jennifer och en till liten tjej. Sen gick jag in och nu sitter jag här. Ska lägga mig snart. Får se när jag åker till stallet imorgon.

puss & godnatt

kommentera :)


Lexus

det spelar ingen roll vad jag skriver inget kommer att få dig tillbaka. Jag saknar dig så otroligt jävla mycket! jag skiter i vad alla andra säger. Du lös upp min dag. Men det gör du fortfarande men inte på samma sätt som då. Det är någonting som saknas och det är du. Det känns så tomt utan dig varje gång man släpper in alla hästar så är det någon som fattas. Men han kommer aldrig tillbaka. Jag har inte fattat det än, jag hatar att säga ordet aldrig. Du har det iallafall bättre och det är det som är huvudsaken. Sålänge du mår bra så gör jag också det.
DU ÄR SAKNAD ÄLSKLING. Hoppas att vi ses en vacker dag. Jag älskar dig mer än vad du anar.
Vila i frid bästavän jag älskar dig Nu & Föralltid

Acelya <3 Lexus

här får ni lite bilder;

 jag var typ 8 eller 9 år





 vintern 07

i miss you babe <3



pizza hut

ska åka iväg & äta med jennifer och hennes familj. Skriver om dagen när jag kommit hem. Då får ni något att läsa :D plus att justn nu så snöar det ÄNTLIGEN säger jag bara! nu måste jag byta om :)

vinnarlåten;
( såå braaa )


ERIK ! <3

HAN VANN! :D:D:D:D:D <333333333333333333333333

Idol

sitter & tittar på idol :) jag hejar på ERIK! imorgon ska jag till stallet klockan 8 :)

godnatt

mat

nu är jag hemma. Hittade ett par som jag gillade så vi ska beställa dom tror jag :) vi var ju vi kungens kurva så när vi ändå var där gick vi in på hööks jag köpte ett bar helskodda gråa byxor ridhandskar och en väska. Sen tittade vi på hjälmar. Men nu ska jag käka :)

// aci


tapeter

ska åka och titta på tapeter till mitt rum snart. Ses när jag kommer hem.

hej så länge!

julmarknad

nu sitter jag hemma och gör ingenting ska pallra mig iväg till sara snart. Vi har varit osams haha alltid vi som ska hålla på att tjaffsa för minsta lilla.

Jag och fanny på bellas fest i lördags
Klicka för att stänga bilden




ellis design

har precis blivit klar med ellis design. Det var något fel när sara skulle göra det så jag gjorde det i stället och det funkade! Hoppas att hon vart nöjd :) nu är det bella som står på tur. Ska lägga mig nu.

 

natti

sorry!

hann inte skriva igår kväll eller idag. Men nu är jag här! ska till sara vid 5 och baka papparkakor :D sen så ska jag med pappa och träna. Ska fixa min och bellas design. Sen ska jag sätta in ellis så att den sitter rätt. Men ni får ha det så bra sålänge!

besök gärna deras bloggar;
www.supergymnast.blogg.se
www.brookeed.blogg.se

skolan / bild

tjolahopp! sitter i skolan nu som ni kanske redan vet :) vi har bild egentligen men det finns inge att göra så vi behövde inte göra något. Men vi hörs sen !

puss & kram

besök ellis blogg:
www.supergymnast.blogg.se
( design ska fixas )


ny design :D

som ni ser så har jag gjort en ny design, inte världens finaste men den får duga så länge.. Ska läsa igenom luft häftet nu inna jag lägger mig. Är jätte trött! imorgon börjar jag halv 9 med bild.

om ni vill ha en design så är det bara att maila :)
godnatt

schoool

sitter i skolan nu. Har precis käkat lite lunch. Innan hade jag slöjd jag håller på med en slev hehe :) snart ska vi ha engelska sen slutar vi. Ses senare!

// aci

världens bästa bloggar;
 besööök
www.yenniferr.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.brookeed.blogg.se

08.59

ska gå om en kvart, så jag skriver lite mer när jag kommer hem. Har bara slöjd och engelska idag. Efter skolan ska jag till stallet.

kyssar

städa rummet dax

ska städa rummet nu

det blir nog inga fler inlägg så jag säger godnatt !

morsning!

idag så ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Har ont i halsen så har inge vidare lust att hitta på något. Får se hur jag mår lite senare. Har inte varit i stallet på 5 dagar! känns som en evighet. Ska dit imorgon och på tisdag onsdag får vi se och sen i helgen tror jag. På tisdag har vi '' prov '' så jag måste plugga lite till det också. Var ju på bellas fest igår också, det vart lyckat. Jag och elin gick hem vid 11 typ. Nu så vet jag inte vad jag ska göra.

pusssssss & kraaam


16.33

nu är jag hemma! har varit på brorsans tunering det var kul. Skulle ju åkt in till stan men så vart det inte, det var sånt tråkigt väder så vi struntade i det. Jag och mamma åkte istället till handen. Jag klippte mig och sen köpte jag lite grejer. Ska börja fixa mig snart.

dagens inköp;

ny kamera vattentät :D
minneskort
kamerahållare
någon spray för håret
klänning från gina
och sen har jag ju klippt mig

puss

godmorgon!

gick upp vid halv 9 kanske? gick ner och tittade lite på tv. Sen åt jag frukost. Lillebror har fotbolls turnering så jag ska följa med och titta. Mamma och han åker upp nu jag och pappa kommer komma dit lite senare. Efter det så ska vi på julmarknad i stan. När jag kommer hem så ska jag på bellas fest. Hon fyller år. Läs gärna hennes blogg: www.brookeed.blogg.se ses sen !


hos jennifer

tjoobalooo :D
har varit i handen och köpt en födelsedags present till bella. Nu sitter jag hos jennifer. Vet inte vad jag ska göra sen.
kram

besöööök:
www.yenniferr.blogg.se


duschen next

har ridit idag. Red på valle underbara ponny <3 sen kom pappa och hämtade oss vi åt middag och ja nu så sitter jag här. SOM VANLIGT haha ne skoja men ska duscha nu så ja  see yoouuu

www.pruttbarn.blogg.se

sara har frågestund på sin blogg, så jag tycker att ni ska passa på och fråga :)

www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se
www.pruttbarn.blogg.se

datasalen

har haft no och nu har jag svenska. Har suttit i datasalen båda lektionerna. Har precis skrivit ut vårat manus. Hann inte skriva igår.
AJA PUSS


godnatt

dagsför mig att säga natti nattiy det här bli dagens sista inlägg. Måste läsa NO häftet nu.

kramis




duschen väntar

som rubriken säger. Kommer strax !

fullpott !

hello ! sitter i datasalen nu har typ rast (a) innan sattjag och skrev om ångmaskiner och ångturbiner hah. Btw jag fick alla rätt på svenska provet :D:D slutar klockan 4 idag. Sen så vid klockan 6 är det stallet.Men ni får ha det så bra.

kysss

RSS 2.0