home


tjenixen ! nu är jag hemma :) slutade tidigt najs ! vid 4 drar jag till stallet. Sen äre bara hem och plugga. Skriver mer sen :)

bilden är jätte gammal
puss

godmorgon !

godmorgon allihop :) idag är det ju skola som gäller, är faktist jätte pigg! vaknade först vid 05.30 somnade om och gick upp vid 8.15. Gick ner satte mig i soffan och tittade på vakna med the voice. Idag efter skolan är det stallet som gäller :) ska börja röra mig nu. Pusshej


outfit: jenstights, vit långärmad


halvtimme

en halvtimme kvar sen börjar det :D


usch

usch & blää för min design :(

glöm inte

 






grattis pappa ♥

just nu har vi gäster, eller ja vad ska man kalla det? vendela och david är här plus deras päron och bellas pappa :) dom sitter där nere och fikar. Har städat mitt rum äntligen säger jag bara. Inte för att jag har speciellt stökigt men ändå :) har rensat bland mina kläder dammat och dammsugit. 

grattis pappa ♥


statistik

statistiken blir bara bättre & bättre :) fortsätt att läsa min blogg :D och kommentera :)

sorry /:

har inte skrivit så mycket nu dom senaste dagarna.. Men tänkte skriva lite om helgen så ni får något kul att läsa om  :) i fredags var jag och tittade på horseshow med brudarna det var verkligen sjukt kul ! kom hem vid 12 tror jag. Jag köpte ingenting. Hade med mig pengar men hittade inget. Eller jag hittade en jätte snygg jacka för 450 kr  skulle köpa den men hann inte för showen började. Igår så var jag och julpyntade i stallet, jag och jennifer ( www.yenniferr.blogg.se ) var ansvariga. Pyntade hos 2 hästar för dom hade ingen som pyntade. Sen när jag kom hem så åt vi middag hos mormor och morfar. Idag har jag legat och tittat på stockholm horse show typ hela morgonen. Pappa fyller 40 idag så jag ska vara hemma :)
puss

dumt av mig !

har ju somsagt ridit idag, red valentin igen :) det gick bra. När jag kom hem så åt jag middag med pappa och lillebror mamma var hos erays tränare och fixade med newbody grejer. Nu sitter jag här och det är väldigt dumt av mig -.- måste plugga. Håller på med corres header också. Resultatet får ni se när jag är klar. Nu ska jag duscha.
Puss


har man tråkigt så har man

 

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 12
Vilken klass gick du i? - 6:1
Vad hade du för hårfärg? - brunt
Hur lång var du? - 160 typ ?
Vem var du kär i ? hemlis
Vad brukade du göra på fritiden? - Rida, vänner.
Vilka umgicks du med? - bästa vännerna och stalltjejerna
Hur såg du ut? som nu typ
Var allt bättre då? - sådär
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Ibland

Nu:
Hur gammal är du? - 13
Vilken klass går du i? - 7:1
Vad har du för hårfärg? brunt
Hur lång är du? 165 kanske
Har du någon pojk/flickvän? nix
Vem är du kär i? - inte kär
Vad brukar du göra på fritiden? Vänner rida & plugg plugg plugg
Vilka umgås du med? bästavännerna och stalltjejerna
Hur ser du ut? brunt hår bruna ögon tyyp

Har du..

Kysst någon? Ja
Sovit brevid någon av samma kön? Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? Nja
Slagit ner någon? Nej
Ljugit för en bra vän? inte menat det
Svikit någon? Ja
Fuskat på prov/läxförhör? nä

Vem:
Kramade du senast? elin
Sov du hos senast? typ jennifer
Kan du lita på till 100%? få
Är den finaste personen som finns? den finaste som fanns var lexus, men mina vänner & familj typ
Vill du vara med just nu? - är med några
Ringde dig senast? mamma typ
Skickade ett sms till dig senast? sara
Skickade du ett sms till senast? sara

Vad:

Drack du senast? Vatten
Köpte du senast? En glass
Gjorde du igår? Var i skolan, sen uss möte

Vad ska du göra imorgon? Skolan, sen HORSE SHOW ! :D

Vill du göra just nu? träffa lexus <3
Åt du senast? glass
Är närmast dig som är rosa? elinors tröja

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu - Nej inte kär
Du har sårat nån så de börjat gråta - Tror jag inte.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - säkert
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Jaa
Jag har smygit ut utan lov - näpp
Jag har ljugit om var jag är för dina föräldrar - nä
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Ja haha
Jag har struntat i ett prov - nej

DÅLIGA TIDER

Jag kan inte svälja piller  - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - inte en hel dag :O
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - Ja.

DÖDEN

Jag hatar begravningar - har inte varit på någon
Jag har sett någon dö - Nej
Någon nära till mig har begått självmord - Nej


tjejer

jag har världens bästa vänner och jag menar det. Visst vi tjaffsar ibland men vilka gör inte det? vi har känt varandra hela livet kan man säga. Från 2 års åldern tills nu. Och vi ska leva livet tillsammans ! i våra villor på landet med hästarna. Jag ser fram emot det ! :) Jag älskar er så jävla mycket brudar ! Horse show imorgon kommer äga med er !

aci <3 sara, bella, elin jennifer


plugget

sitter i skolan nu har håltimme till tie över  2. Ska göra en header till corre www.imcorre.blogg.se ikväll.

xoxo

seeeegt !

har haft uss möte kom hem vid 7 åt satte mig vid datan. Nu sitter jag här och fixar lite i photoshop. Datan är seeeg -.- den bara hackar hela tiden otroligt jobbigt. Saknar min data. Sitter vid mammas nu, har photoshopen på erays. aja pusshej !

skolan



har precis ätit lunch. Nu så vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi har spanska efter  rasten och sen har vi musik. Vid 5 ska jag till stallet och ha uss möte. Hörs säkert senare :)

puss & kram

saknar ridlägret - 09 !

stallet om en stund

nu är jag hemma från skolan :) eller jag kom för ett tag sen. Har ätit och nu sitter jag här ( som vanligt ) jennifer gick hem för 10 min sen typ. Mamma ska köra ner henne till stallet jag åker ner lite senare. Idag på rasten så gick jag och tjejerna till den lilla stranden och tog lite pictures :) kan hända att det kommer upp någon på bloggen. Vi får se. Imorgon börjar vi 11 naaaajs ! för våran SO lärare ska på möte. Fast vi har fått hem ett häfte med hem uppgifter som ska göras.  Nu ska jag inte sitta här och ruttna. Får hitta på något som gör att tiden går lite fortare hah :) aja vi hörs !

kommentera annars äre inge kul att skriva :(


18.54

nu är jag hemma, pappa hämtade mig vid kvart i 6. Nu sitter jag här och väntar på mamma.

heeejdddåååe

hemma

kom hem från skolan för ett tag sen, ska till stallet någon gång vid 4 :) kuligt eftersom att jag inte har varit där på 6 dagar. Sen äre bara hem och plugga :) Imorgon ska jag rida :D men nu så ska jag göra annat. Skriver kanske när jag kommer hem :)

kramis

usel uppdatering = långt inlägg

 

har ju inte bloggat dom senaste dagarna, bara för att ja tycker att det är urtrist att blogga när man inte har någon snygg design. Jag tappar liksom blogg lusten helt och hållet. Jag har gjort några i photoshop men dom blir så tråkiga. Har frågat en tjej om hon kan göra en, så nu står jag i '' kö '' eller vad man ska säga :) Men ska försöka skriva minst 2 inlägg om dagen. Och sen när jag får en snyggare design så blir det full rulle :) men kan passa på att säga vad jag har gjort dom senaste dagarna,

torsdag: skola började klockan började klockan 8.10, efter lunch hade vi håltimme till tie över två. Drog till rackethallen för vi skulle ha idrott. Slutade där runt 15.30. Sen kom mamma och hämtade mig och jennifer vi skulle rida på tungelsta, jag red valentin :) det gick ganska bra. Efter det så kom jennifers mamma och hämtade oss och vi åkte till lilla hästen i stav, jag hittade en jätte skön hjälm ååhh vill ha den, men ska önska mig den i julklapp :) kändes som om man hade kuddar runt huvet. Jätte skön var den. Sen så åkte vi hem åt spagetti med köttfärssås och sen så pluggade jag matte :)

fredag: skola började 9. Hade engelska och vi titta på shés the man. Den var bra :) sen så hade vi matte efter det
vare lunch och sen hade vi matteprov, vet inte hur det gick. Men vi fick avbryta mitt i allt för vi skulle ta sprutan. Var väääldigt nervös. När vi hade tagit sprutan och skulle gå till bussen så svimmade bella, Sen tog vi bussen hem och jag gjorde inte så mycket. Bella kom över en stund. Sen tittade jag på film.

lördag: gick upp vid 9.40 mådde inge bra alls hade lite feber och ont i huvet. Gick och la mig på soffan åt frukost med pappa för mamma hade åkt och fixat lite grejer till pappas 40 års fest. Sen så skulle jag åka med pappa och köpa en bräda då mådde jag bättre. Elin ville följa med så hon gjorde det sen vid klockan 6 så skulle vi gå och äta, jag jennifer elin bella och sara. Jag åt en barn pizza som var jätte stor :O åt inte ens halva. efter det gick vi till bella och åt chips och sånt medans våra föräldrar var på pappas fest. Han visste inte om något, det skulle vara en överraskningsfest. Mamma sa till pappa att dom skulle ut och äta och sen gå på bio :) och sen när han kom så stod alla hans kompisat där. Dom kom hem vid 12, pappa hade kört hem några eftersom att dom inte kom med bil. Jag hade somnat i jennifers soffa haha och jennifer låg på golvet har jag för mig xd sen kom dom och hämtade mig och vi gick hem och jag somnade på en gång.

söndag: vaknade klockan 12.40 :O:O trodde att klockan gick helt fel. Hde jätte ont i armen. Mamma hade gjort i ordning brunch eller vad det heter klockan var ju ganska mycket då :p sen satte jag mig i soffan och satt vid datan. Jag skulle till stallet egentligen men då hade jag tydligen feber så dte vart inge stall :( nu sitter jag här och gör ingenting carina och dom kommer snart :) då ska vi fika. Men vi hörs !

xoxo

plugg

hemma nu, ska plugga lite och sen får jag se vad jag hittar på.
skoldagen var helt okej, typ chilldag. Fick sluta tidigare eftersom att vi slutade senasre förra gången.
Aja pusshej

sovdags



nu ska jag lägga mig, ska upp vid 6 imorgon, snark.

vila i frid ängel jag älskardig nu & föralltid <3

sovdags



nu ska jag lägga mig, ska upp vid 6 imorgon, snark.

vila i frid ängel jag älskardig nu & föralltid <3

envis ponny

hemma nu . Det gick sådär, hon är så himla envis den där hästen! men det går nog bättre nästa gång :) ska fixa en design och sen måste jag plugga.

puss

stallet nästa

nu ska jag till stallet och rida miranda kulkul.
Hörs sen ! puss

matdags !

  

nu ska jag gå och äta lite mat med mina kära vänner :) magen kurrar !

bloggar

tänkte länka till saras blogg för jag lovade henne det :) men när jag ändå håller på så kan jag ju länka till andra bloggar som jag brukar läsa .

www.pruttbarn.blogg.se - saras blogg.
www.brookeed.blogg.se - bellas blogg.
www.franberg.blogg.se . camillas blogg.
www.suoraniemi.blogg.se - emelies blogg.
www.lillaany.blogg.se - fannys blogg.
www.ericu.blogg.se - ericas blogg.
www.alatove.blogg.se - toves blogg
www.michellelovesverona.blogg.se - michelles blogg.
www.mandasday.blogg.se - amandas blogg.
www.elajjjjn.blogg.se - elins blogg.

det var några stycken :)
säg till om du vill bli länkad.

bild & håltimme


hejsan hoppsan ! just nu sitter jag i skolan, har haft bild, men har typ rast nu. Idag slutar vi 15.50 :O sen ska jag hem och plugga och vid 6 ska jag åka och rida :) imorgon har jag spanska prov och på fredag har jag matte prov. får se hur det går. Nu ska jag tillbaka till pluggandet -.- eller pluggandet och pluggandet vi har ju bild såe. Men saksamma ! :) vi ses lite senare!
tjingeling 

RSS 2.0