engelska

översätter engelskan är klar snart då ska jag lägga mig så jag säger godnatt !


ny design :D

som ni ser så har jag ju en ny design, tack till EMELIE som gjorde den ! är så nöjd som man kan bli :)



haha












hotwood <3



kom hem från tungelsta stallet precis åkte dit vid halv 10 då fixade vi hästarna sen lastade vi och åkte till ridhuset :) det gick jätte bra för mig är jätte nöjd! sen så åkte vi tillbaka till stallet, då släppte vi ut dom i hagen och fixade i transporten. Min förmiddag-eftermiddag har varit hur bra som helst. Juste ponnyn som jag rider heter hotwood men kallas för tutte ;)

igår så var vi hemma hos amanda innan vi gick dit så åt jag fanny jennifer sara och elin på en pizzeria i trollbäcken. Sen så gick vi till amanda, det var kul :) mamma och pappa hämtade mig vid klockan halv 1 kanske sov ju inte över där eftersom att jag skulle till stallet klockan 10.

Bilder på tutte :








:S

haha jag har inte varit speciellt aktiv här på bloggen, har bara inte haft någon lust. Men tänkte slänga in ett inlägg :) idag jar jag varit i skolan slutade runt halv 3 hade matteprov och spanska redovisning.  Efter skolan följde jag med mamma och handladepå ica maxi köpte lote godis också :) på vägen hem köpte vi pizza. Imorgon är det uss möte sen ska jag till amanda på PYAMASPARTY med dom flesta från stallet :D kommer inte sova över där tror jag för jag ska åka till tungelsta stallet klockan 10, det var lite om min dag.

här får ni några bilder som är tagna för en liten stund sen ;)






provridning

hejsan ! idag så var det skola som vanligt. Sen så åkte jag hem och bytte om och så körde pappa mig till stallet där hästen stod. Det var en d-ponny :) jätte söt och snäll. Och hon som ägde hästarna var också jätte trevlig. Vi red ut och hon berättade lite och så. Det var iallafall toppen! hoppas att det blir något utav det :)

imorgon börjar vi 10.10 slutar 15.25 ska till stallet vid 6. Nu ska jag göra något annat.

puss

skolan

TJOLLAHOPP ! Idag så börjar jag 9.40 ska gå kvart över. Jag har läst ut båda twilight böckerna men håller på med trean nu :) dom är sååå bra!

nu ska jag fortsätta att kolla runt lite innan jag går.

puss


rida

ska åka till stallet och rida, kommer hem vid 9

morgon inlägg

börjar 10.10 ska gå kvart i. Efter skolan äre ridning :)

tjingeling


stallet

ska ta bussen till stallet med elin, kommer hem vi 6.

PUSSHEJ


stallet

igår så var jag på jennifers '' kalas'' hon har fyllt år :) det var kul !
idag så gick vi upp vid 10 någongång åkte till stallet och kom hem för ett litet tag sen :)

har läst ena twilightboken och jag är beroooende! :O så bra! och edward är såååååååå charmig!


modelhouse

kom hem för tag sen :) det gick jätte bra och kul var det också :)
jag sutade klockan halv 3 var ju tvungen att gå lite tidigare. Här får ni en bild:


idrott

skrev inget igår, men jag gör det idag :) igår så hade först so sen matte sen spanska och efter det musik puh! slutade vid klockan tre, på spanskan hade vi spanska prov och jag fick 100/100 :D men det var lite blandat så det var lite grejer som vi hade haft från sexan också. Idag så har jag bara varit i skolan. Hade idrott till halv 4 sen så åkte vi hem.
Ska åka och bada med jennifer och dom lite senare.

imorgon ska jag till modelhouse :) bilder nedanför är när jag var där för 3 år sen. Dom använde den på sin hemsida, lite kul faktist :)


tävling warnmark.blogg.se

tryck här eller på bilden för att komma till tävlingen .


barbacka

kom hem för ett litet tag sen red neff barbacka :) det gick bra, vi hade en ny ridlärare och hon var jätte bra ! ser framemot den här terminen :D


maccis sen stallet

ska byta om till ridkläder nu sen så åker jag mamma och bella och äter på maccis :) efter det så åker vi direkt till stallet.


09.12

börjar 10.10 idag :D men slutar vid halv 4 då blire stallet :) kommer hem vid 9 tror jag.

ppusshej

hoppas !

hoppas verkligen att jag vinner !

bara att hålla tummarna ! :D

tävling www.tavlingsryttaren.se

http://tavlingsryttaren.blogg.se


hemma

nu är jag hemma igen :) hade bara mentorsträff syslöjd och engelska, ska till stallet vid 4 tiden, kommer hem vid 5 eller halv 6 tror jag.



I miss you


måste rusa!

godmorgon allihopa! jag börjar klockan 9 ska ta 47 bussen så jag måste rusa nu eftersom att vi ska mötas ute fem över halv. Dagens outfit blir bara jeans tights vitt linne med knappar och en vit kofta. Sen fick det bara bli rite rouge på kinderna och lite läppglans det räcker för mig :) 

puss hej 

farmor

nu är vi här, ska äta snart. Fick duscha här eftersom att vårat vatten är iis kallt och så är det inget tryck så det kommer inget vatten? märkte det idag. Haha vilket meningslöst inlägg!



tjadåe

nu drar vi !

nu drar vi till farmor!

seee yaa !

:D


farmor

vid fem så ska vi till farmor och äta middag :)

gina tricot

var inne och tittade lite på ginas hemsida då såg jag att dom har fått en ny model? dom brukar alltid ha den blonda tjejen men nu såg jag att det var någon annan, ni kanske redan vet det isåfall är det jag som är efter hehe :) aja det är bara bra med lite förändring ibland!


morgon inlägg

godmorgon ! idag så klev jag upp vid halv 10 gick ner satte mig i soffan sen så åt jag frukost. Idag så skulle jag ha åkte till stallet men så vart det inte för jag måste åka till djur affären och kolla lite grejer, eftersom att min hamster har fått en stor bula :( imorgon är det skola sen så ska jag till stallet. Skriver mer lite senare.



haha har inga bilder på den här datan.

tjingeling !

i torsdags så var jag i stallet red cactus och neff var där till klockan 5 tror jag sen åkte jag hem, igår så började ju skolan vi slutade runt halv 3 då fick vi skjuts hem av jennifers mamma sen så åkte vi till stallet, när vi kom dit så fixade vi hästarna jag red neff jennifer red britta sara red knutte och louise red myzak :) när vi kom tillbaka så fixade vi myzaks spilta och sen åkte vi hem. Skulle ha sovit hos sara men så vart det inte, kanske gör det idag vi får se :) senare ikväll så ska min familj och jennifers familj till bella och dom. Och imorgon ska jag till skutis :) måste lämna in min data på lagning så att jag kan bröja med designerna. Juste ! igår så köpte vi en ny data, eller pappas kompis hade typ 3 st och så hade han en kvar och då köpte dom den. Ska fixa mayas bur och fixa lite i mitt rum ,

2 eller 3  år sen, saknar dig baldur !


puss hej !


tröttnat

har börjat tröttna på min design /: ska göra en ny när min photoshop data funkar,

stallet

kom hem för en liten stund sen, har spenderat min dag på stallet. Åkte dit vid 11 fixade lite i stallet sen åt vi lunch lite senare. Efter att vi hade ätit så red vi ut jag fanny och sara när vi kom tillbaka så hade vi 4 hästar kvar så jag tog polly fanny tog myzak och sara tog karna brisk fick vila. När vi hade gått en bit så skulle vi gå förbi ett träd som låg på marken men karna kom inte förbi så vi vände och tog 2 varv runt shettis och jordhögarna. Sen så fixade vi hästarna och vi åkte hem. Nu sitter jag här och ska snart äta middag.

Neff igår


polly & erica


stalldagar

har varit i stallet nu dom senaste dagarna, igår skrittade vi ut och klättrade jag red neff och efter lunch så red jag myzak, idag så försov jag mig åkte  dit vid 11 red neff och efter lunch så red jag knutte, åkte hem vid 5 då drog jag mamma jennifer jeanette och carro till torvalla sen efter det så åkte vi och åt pizza. Det var lite om mina dagar, imorogn ska jag till stallet igen,


pusshej

jag är med och tävlar!


tillbaka !

nyår firade jag med min familj och våra kompisar nere på ramsdalsvägen :) det var skojsigt ! vi åkte hem vid 1 somnade vid 2 på lördag morgon gick jag upp runt 7 åkte till stallet för det var uss dag :) det var kul! red neffis,
idag så har jag inte gjort så mycket, jennifer och dom kom hit och fikade dom gick hem för ett litet tag sen. Nu ska kolla runt lite.

seeeee yaaa !

RSS 2.0