julmarknad

nu sitter jag hemma och gör ingenting ska pallra mig iväg till sara snart. Vi har varit osams haha alltid vi som ska hålla på att tjaffsa för minsta lilla.

Jag och fanny på bellas fest i lördags
Klicka för att stänga bilden




Kommentarer
Postat av: Erica

Sv: oj, det va absolut inte så jag menade. det är absolut inge fel på jeans och vanliga tröjor. Absolut inte.. Men just dom här personerna jag menar springer omkring i samma kläder fyra dagar i rad, och ser almänt tråkiga ut. och det är absolut inte kläder som avgör hur långt man kommer, utan det jag menar är att dom här personerna inte vågar säga vad dom tycker. dom vågar inte föra fram åsikter, utan istället sitter dom 3 stycken och snackar skit. tycker man ska säga som man tycker. det, komman man längst med. det är precis samma för mig, har mer än halva karderoben med kläder som jag inte använt på hur länge som helst. Men man borde variera lite. och slutligen det angående "lantisar", bor själv ute på landet, haha, texten är bara skriven till 3 speciella personer, och då blev det så. ;)



tack! kul att höra

2009-12-10 @ 15:35:38
URL: http://ericabjorklund.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Tack, dsm :) Allt bra?

2009-12-10 @ 21:24:51
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: Erica

sv haha ja precis.. skulle aldrig vara så ytlig att jag påstog att man kom längst beroende på vilka kläder man har på sig.

2009-12-11 @ 09:10:27
URL: http://ericu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0