vila i frid flicka .

tjoooooooooo ! har inte skrivit något har jag märkt :O var ett tag sen .. Aja men , har varit stallet ridit och massa andra saker , juste ronja åkte i lördags och flicka avlivades idag . Tycker så himla synd om bella . Flisan var as nära på att köpa henne , menmen . Idag hade vi träslöjd åkte till en skog och gjorde massa grejer , sen hade vi engelska :) och efter det vare spanska . Fast vi fick sluta tidigare för vi fick inte plats i klass rummet ? väntade på bella sen drog vi till stallet . Tänkte på en grej också .. Jag tror inte att det är så kul för ER som läser min blogg att bara läsa om mina dagar ?  eller vad tycker ni ? för en blogg ska ju vara intressant och rolig att läsa , eller det ska min iaf . Men tänkte köra med lite olika grejer sen när jag får fler läsare :) då blire kul ! men ni får komma med förslag , pusspuss

R.I.P  1996 - 2009

Namn: Flicka
e: Thor af Mesballe
u: Savanna af Mesballe
Ras: Knabstrupperponny
Kön: Sto
Född: 1996-05-05
Färg: Gråskimmel
Mankhöjd: 115cm

- VI SAKNAR DIG GUMMAN .

natti natti



här kommer en liten låt som är till min prins .


fredag

hejhej ! skoldagen har varit helt ok ! kollade ju på film den var as bra tyckte jag :) lite sorglig sådär , efter skolan åkte jag till skutan direkt med jennfier och bella , kom hem runt 7 åt middag och nu sitter jag här .
jaja pusshej !
 
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=acelya
- man får as många besökare helt gratis ! och det funkar , gå med vetja :)

08.44

hejsan ! har inte hunnit skriva något men sånt händer ! Nu sitter jag hemma hos jennifer , vi börjar 9.20 då ska vi samlas utanför ekens gård typ  och titta på film . Sen så kkaannsskkee jag drar till skutan dirket efter med sara och jennifer får se hur jag gör . Igår så red jag ju på tungelsta . hade samma ponny :) det gick ganska bra . Och nu eftersom att vi slutar såå seeent på torsdagar så måste vi kanske byta till gruppen efter .. Men nu ska jag gå ner till jennifer .

PUSS & KRAM

vilken otursdag !

var ju på skansen , det spöregnade ! vi drog där ifrån vid 1 tror jag ,  när jag kom hem så gick jag och alla tjejerna till jennifer , gjorde lite grejer . Sen så hade jag lagt min mobil på ett ställe , och då såklart så skrev elin ett sms till ngn , som fick dagen att bli ännu sämre . . Det märkte jag förns när hon hade gått hem , visste inte heller vad det stod på smset eftersom att dom inte sparas .. Men sen iaf när vi satt och tittade på tv så ringde det på jennfiers hemtelefon , det var från stallet .. Och ja mer behöver jag inte säga . Vi åkte iaf dit så snabbt som möjligt ,och fick reda på massa andra saker också .. Depp dag iaf ..

ridning igen :)

tjaaaaaaa !  nu ska jag städa mitt rum , sen så ska jag rida idag igen :) imorgon ska vi till skansen med klassen typ ganska kul . Men nu måste jag dra tjadåe .


tack för designen fanny !

nu har fanny fixat min design ! är as glad ! :D Nu ska jag lägga mig , puss

www.lillaany.blogg.se

aci <3 lexus

 

Du går inte att beskriva med ord jag älskar dig mest !
Skiter i vad alla andra säger , du och jag mot världen bby ,
<3333333333

min dag

hejsan hoppsan ! var ju i stallet . Hälsade på min lilla prins lexus <33333333 ,kom hem vid 7 då kom jag på att jag hade stallnycklarna i min jacka så mamma körde mig dit så lämnade jag dom , vi fixade alla hästarnas svansar jag tog lexus :) sen gick vi ut med dom på en liten promenad eller vad man ska kalla det , jag och jennifer . Sen åkte jag jennifer och jeanette till haninge c åt på donken mamma kom dit också efter att hon slutat , när jag kom hem stod elin och bella och studsade på min studsmatta :) sen kom jennifer och nu har alla gått . kram

12.16 måste rusa !

hejhej  ! jag gick upp vid halv 7 idag :O väckte bella och jennifer typ fem min senare vi gick upp mamma hade gjort frukost sen fixade vi oss och tog bussen till skolan :) hela gänget ! Det var helt okej faktist ganska kul att vara tillbaka igen . Vi satt och snackade lite och så , slutade vid halv 11 då gick vi till haninge c träffade min och bellas mamma där dom stod och pratade . Men nu ska jag till stallet , ska åka vid tjugo över :O:O hörs!

NATTI NATTI BLOGGEN

godnatt , ska upp TIDIGT imorgon , bella och jennifer slaggar över .

PUSS


boooring

bella och jennifer är  här nue . Vi har typ inget att göra -.- aja pusshej

Mähäs idé .


Haha ! bara jag och mähä som fattar . Nu kommer jennifer inspringande och säger att hon har ramlat utanför studsmattan , men nu ska jag gå ut och studsa lite :)

seeeen frukost I know ..

nu ska jag ner och käka frukost , haha lite sent jag vet !
puss

sista dagen på sommarlovet ..

tja ! Har inga planer för dagen , hittar väl på något med bella :) alltid lika kul . Imorgon äre skola , eller vi har typ bara upprop och sen slutar vi . Sen blire skutan med elin och jennifer tror jag .

kram

godnatt !

klockan är mycket och jag är tröött ! Har fixat min design lite smått , bättre än den andra iallafall . Imorgon sätter fanny in min nya header och fixar resten av designen tror jag :) men den här får duga så länge .  Juste jag vill börja i en sån där hoppgrupp på tungelsta , men det blir kanske till nästa termin isf .. Måste snacka lite med mamma . God natt & dröm sött !

ny design

Nu håller fanny på med min design :D spännande att se hur den blir :)


13.10


tjotjena ! har suttit nere hela morgonen och tittat på film , bella ringde och väckte mig och frågade om vi skulle vara lite senare . Så när jag äar klar så ska jag gå till henne eller så kommer hon :) Men vi var ju på grönan igår ! :D Åkte insane , katapulten , kvasten , extreme , blå tåget , jetline  , vilda musen , släng gungorna det var nog dom , sen gick vi ju i lustiga huset mm . Vi åkte insane 6 ggr ! wohoo . Vid 6 kom jennifers syrra med sin kompis , dom var där med oss för att vi skulle få vara kvar längre , annars hade vi fått åka hem kl 7 . Trist ! men dt vart iaf en lyckad dag med världens bästa ! Sen så spelade vi på ett sånt där choklad hjul . Eller carro betalde så fick alla ta en bricka var och om någon vann så delade vi på allting :) Vi vann en sån där stor center och en marabou ,jag fick kartongen till centern . Nu ska jag gå ner och ringa bella :) puss på er !

Grönan nästa :D


Godmorgon ! Vakande runt 10 , jennifer har plågat mig hela morgonen ! -.- SUCK .. Men saksamma . Nu ska jag gå ner och käka lite frulle sen ska jag städa mitt rum , och vid 1 åker vi till grönan :) skriver mer sen när jag kommer hem ,

xoxoxo


ehm

ÄÄÄNTLIGEN ! Har försökt att få in texten men det funkar inte -.- så jag fick spara den som en bild och sen lägga ut den . Men man ser typ inte vad det står , men ni får nöja er :) Nu sitter jennifer här hon ska  sover över , och imorgon så drar vi till grönan :D

Godnatt !

hemskt .


ridning

Kom hem för ett tag sen , jag hade shagor vi tränade på lite olika saker . Det gick jätte bra , har inte haft han förut men han var helt ok . Vi har en ny ridlärare som heter helen hon äger ! Hon berättade lite om olyckan som hade hänt i helgen så himla hemskt ! usch . Men nu kommer sara snart .  Tänkte lägga upp en text som är kopierad från tungelstas hemsida så det är inte jag som har skrivit . Men den kommer i nästa inlägg .

19.46



hejhopp ! idag åkte jag och mamma till någon strand var där i en timme ungefär fast åkte hem för att det blåste så mycket . När jag kom hem så kom bella jennifer och elan vi gjorde typ inget satt och solade eller vad man ska kalla det på våran altan som pappa har byggt ut sen så studsade vi lite , snart så ska mamma skjutsa mig och jennifer till tungelsta rk , så jag måste börja fixa mig :) men ni får ha det så bra !

xoxoxo

Första inlägget

Skaffat blogg igen :) måste hitta någon som kan fixa min desgin .  Den är helt sajko
och jag fattar nada , men ni får stå ut så länge ! Drog till stallet runt 12 kom hem vid 6
åt middag sen träffade jag bella och jennifer :) på fredag blire grönan ! Något kul iaf .
Men nu ska jag börja fixa mig , måste lägga mig . Ni får en sån där youtube grej så länge .
Puss puss


RSS 2.0