tävling

är med och tävlar om ett tävlingstäcke hos http://linastraningsdagbok.blogg.se/

tryck på bilden så kommer ni direkt till inlägget.


stallet

snart så ska jag åka till tutte, vet inte när jag kommmer hem

kramis


hahahahahha sjuukt roligt !

http://sendables.jibjab.com/view/BIirpqeKOttyAr4K - shirtless

JAG SARA BELLA JENNIFER OCH ELIN :)





godmorgon :)

kom hem för ett litet tag sen från skutan :) somnade typ vid 12 sen så vaknade jag igen då satt alla amdra och tittade på wildchild sen så somnade jag och när jag vaknade så var det ingen som var vaken. Bara tvn stod på så jag vågade inte somna om för jag trodde att den skulle explodera haha! lyckad kväll iallafall!





????

idag så har jag varit och badat med klassen på eriksdals badet :) innan det så hade vi svenskaprov. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, igår så red jag lektion för fredrik böhling. Imorgon ska jag åka till tutte :) och när jag kommer hem så drar jag till skutan uss sover över ;) på lördag eller söndag så skulle vi kanske åka till berga och rida för Gunilla,

 


så ser mina dagar ut :)

xoxoxoxoxo


tävling hos tavlingsryttaren.se !

är med och tävlar hos tavlingsryttaren om ett loretto armband.
tryck här så kommer ni direkt till inlägget :)



tävling

Jag är med i en tävling hos foki där man kan vinna vad man vill från www.melba.se.
Var med du också ! ;)


veckan blogg rösta ? :D

blir jätte glad om ni röstar på mig i veckans blogg ! <------ tryck där så kommer ni direkt till inlägget.

Tack :)


tutte

idag åkte jag till tutte var där klockan 11. Först så red jag ut på bojjen med kally :) sen efter det så red jag tutte 2 varv runt travslingan. Kom hem vid klockan 2 gjorde inte så mycket sen så åkte jag och pappa till bauhouse och köpte nya lister. Till middag så åt vi oxfilé med klyftpotatis hehe intressant ? sen har jag bara suttit vid datan och så har jag kollat på blåsningen :) nu ska jag gå upp och fixa mig sen ska jag sova. Imorgon börjar jag klockan 9. Efter det så åker jag till stallet. Ska följa med kally när hon rider lektion.
Ses imorgon ! :)

godnattens

studiedag

har haft studiedag idag. Har varit och köpt lite grejer till mitt rum på baohouse med mamma och pappa när vi kom hem så åt vi middag sen så gick jag ut på en promenad med jennifer och hennes mamma :) dom passade deras grannes hundar. Nu sitter jag här fast ska stänga av datan snart. Imorgon är det skola sen så ska jag åka direkt till tutte :) dom tar med sig tutte till ridhuset och sen så ska vi rida lektion för Fredrik Böhling det blir kul :)

aja hejdå

hahaha ni måste kolla ! sjukt kul !




sjuk

godmorgon, idag vart det inge skola för mig. Har jätte ont i halsen så i morse när jag skulle gå upp kunde jag nästan inte prata det kändes som att jag hade två uppblåsta ballonger i halsen. Inte så speciellt mycket att skriva om skriver kasnke ikväll.

puss och kram

sovmorgon

börjar 10.10 idag ska ta hel bussen. Slutar 15.25 -.- då ska jag hem käka lite och sen åka och rida på skutan, dagens '' outfit '' blir ett par vanliga jean en svart tröja med knappar och en svart mössa.

pusshej

hemma

nu är jag hemma, jag och kallie red ut en liten sväng det var mysigt :) sen finns det nog inte så mycket mer att skriva så jag säger hörs senare !

morsning !

godmorgon :) ska till sklan om 25 min tar tio i bussen. Slutar 13.40 då åker jag till tutte :) dagens '' outfit'' blir tights svart linne och en lång stickad kofta. Lite enkelt sådär, nu ska jag kolla runt lite.


RSS 2.0